perjantai 12. tammikuuta 2007

Koisiin historiaa ja yhteiskuntapolitiikkaa

Koisii on perustettu 1.12.2000, tällöin pieni merellinen tulivuorenpurkaus nosti maata Tyynellä valtamerellä pintaan asti ja Koisiin saaren ottivat haltuunsa nykyiset sen omistajat. Koska varsinainen maapinta-ala on vielä hieman suppea, johtavat Kuningas ja Keisari sitä kaukohallinnan keinoin. Käskynhaltija, delfiini Kreivi, on pitänyt huolen etteivät tunkeilijat ole päässeet pilaamaan Koisiin valtion rikkumatonta rauhaa. Hallitsijakaksikko on taas rakentanut aktiivisesti jo vuosien ajan tehokasta hallintokoneistoa ja pohjaa valtion toiminalle.

Kansalliseepos delfiini Kreivin seikkailusta on jo hyvässä vauhdissa kansallisrunoilijamme A. Kanen käsissä. Pian voimme esittää lyhennetyn version näistä rakkaan Kreivimme seikkailuista. Jos kansallisrunoilijamme on kuitenkin aikaansaamaton, alennamme hänet euroviisukirjoittajaksi. Valtiomme toiminta perustuu kuitenkin aktiiviseen toimintaan valtion ja sen johtajien hyväksi, joten emme hyvällä katso laiskuutta näiden asioiden toimittamisessa. Sen sijaan yhteiskuntarakenteemme mahdollistaa raketinomaiset nousut arvohierarkiassa. Valtiorakenteemme kun ei estä aktiivisten ja oikeinajattelevien kansalaisten menestymistä.

Koisiin valtionuskontoa on ihmetelty monillakin foorumeilla. Pääasiallinen syy Islamin valintaan valtionuskontoon ovat ulkopoliittiset suhteet. Rikkaiden liittolaisten hakeminen kun on tuolta Lähi-Idän suunnalta huomattavasti helpompaa kuin valheelliseen demokratiaan ihanteeseen suuntautuneiden länsimaiden keskuudesta. Valtionjohto kumartaa tässä tapauksessa sinnepäin minne on järkevintä. Tämä toiminnan tavoitteellisuus ja järkevyys korostuu kaikessa valtionjohdon toiminnassa. Sodan julistaminen Neitsytsaarille (14.2.2001) oli yksinomaan osoitus valtionjohdon halusta tulla tunnustetuksi sellaiseksi valtioksi jossa oikeasti mennään täydellä höyryllä eteenpäin.

Jatkamme täysin purjein vastedeskin. Myös tämä tiedotuskanavamme tulee kertomaan lisää valtiomme toiminnasta ja sen suunnanmuutoksista!

Ei kommentteja: